Tečaji za odrasle

LATINO PLESI: SALSA v paru, SALSA RUEDA (skupinska salsa), BACHATA …
DRUŽABNI PLESI: valček, polka, foxtrot, cha-cha, disco fox …
HIP-HOP ZA ODRASLE
TEČAJ ZA MLADOPOROČENCE
INDIVIDUALNO POUČEVANJE
CELOLETNA PLESNA REKREACIJA
PLESNE DELAVNICE in KRATKI INTENZIVNI TEČAJI
PLESNO-DRUŽABNA SREČANJA

Odrasli plesalci

Sezona 2022/2023

WordPress Tables Plugin
WordPress Tables Plugin

Vse cene že zajemajo 22 % davek na dodano vrednost.

EVIDENČNA PRIJAVNICA

Polja označena z rdečo zvezdico so obvezna!

Družabni plesi so krasna oblika sproščanja, rekreacije in tudi utrjevanja partnerske vezi. Pomagamo vam, da boste osvojili korake najbolj priljubljenih plesov, kot so dunajski in angleški valček, disco fox, samba, cha-cha, jive… ali polko. Naučili vas bomo osnovnih korakov, ki jih boste lahko nadgrajevali v nadaljevalnih tečajih in kasneje v plesni rekreaciji. Na voljo so tudi individualne učne ure ter tečaji pred poroko za mladoporočence. Pri urah plesa spoznavate nove ljudi in širite krog prijateljev, povečate svojo samozavest, preživite večer v dobri družbi in ob odlični glasbi. S plesom se boste odmaknili od vsakdanjih skrbi in obveznosti, v vaš partnerski odnos pa vnesli novo svežino.
Tečaj oz. stopnja, zajema 8 srečanj, po 90 min. Za prijetno počutje potrebujete lahke poletne čevlje in udobno oblačilo.
Dobrodošli!

Latino plesi (Salsa, Bachata, Cha-Cha, Merengue …) so plesi, s katerimi boste svoje telo in dojemanje plesa povzdignili na popolnoma nov nivo. Kdo se lahko upre latino ritmom? Znebili se boste stresa, obogatili kri s kisikom, pridobili kondicijo, izgubili težo, s pomnenjem korakov in plesnih kombinacij, pa vzpodbudili k aktivnejšemu delovanju tudi vaše možgane. Ni slučajno da plesanje spada med najbolj zdrave in priljubljene družabne aktivnosti.
Tečaj oz. stopnja, zajema 8 srečanj, po 75 min. Za prijetno počutje potrebujete lahke poletne čevlje in udobno oblačilo.
Dobrodošli!