Kdo smo in kaj delamo

Dobrodošli na spletni strani mambo-ptuj.si. Dostopanje in uporaba strani sta predmet splošnih pogojev uporabe, ki si jih lahko ogledate na tej povezavi in zakonov povezanih s temo. Z dostopanjem in uporabo naše spletne strani potrdite, da ste seznanjeni z našimi pogoji uporabe in se strinjate z njimi ter vas zavezujejo. Pogoji veljajo za vse strani n podstrani domene mambo-ptuj.si. Če hočete uporabljati storitve na naši spletni strani (predvsem prijave na tečaje) in storitve Plesnega centra Mambo (v nadaljevanju PC Mambo) se morate registrirati kot uporabnik. S tem nam zagotovite določene informacije, s katerimi nam omogočite organizacijo in izvedbo vadb in tečajev ter prireditev. Obvezani ste zagotoviti točne podatke, ki jih po potrebi posodobite v času koriščenja naših storitev. V podjetju Peklar d.o.o. se obvezujemo, da bomo vaše podatke zaščitili in jih uporabljali v skladu z našimi splošnimi pogoji, zakonom in izjavo o zasebnosti. Ko boste prenehali koristiti naše usluge, lahko zahtevate izbris podatkov iz naše baze podatkov.

Naša osnovna dejavnost je plesna šola v okviru katere izvajamo in organiziramo:
– plesne tečaje in vadbe za otroke od 3. leta
– tečaje in vadbe za mladino
– tečaje in vadbe za odrasle
– prireditve v okviru PC Mambo
– nastope plesalcev na drugih prireditvah.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Po navodilih Evropske GDPR uredbe, vas moramo obvestiti, katere podatke o vas zbiramo, kako jih uporabljamo in zakaj. Pravilnik velja od 24.5.2018. Vsaka registracija zahteva, da oseba, ki se registrira, potrdi, da se strinja s splošnimi pogoji in izjavo o zasebnosti. S tem potrdi, da lahko podjetje Peklar, d. o. o. (Plesni center Mambo) varno hrani in uporablja zbrane osebne podatke, v skladu z izjavo o zasebnosti. Zbrane osebne podatke uporabljamo za organizacijo plesnih tečajev in vaj, tečajev in organizacijo maturantskih plesov ter valet, in drugih dogodkov oziroma prireditev v organizaciji PC Mambo, brez katerih to ne bi bilo mogoče. Pri registraciji od vas pridobimo IME IN PRIIMEK, ROJSTNI DATUM, TELEFON, NASLOV IN ELEKTRONSKI NASLOV.
Zraven podatkov samih tečajnikov oziroma članov Plesnega kluba Mambo potrebujemo za otroke mlajše od 18. let tudi podatke njihovih staršev oziroma skrbnikov.

Navedene podatke bomo uporabili ko vas bomo kontaktirali zaradi:
– urnikov izvajanja tečajev oziroma vadb in njihovih sprememb,
– slabega počutja otroka ali poškodbe, ko je treba poklicati starše ali jim posredovati SMS sporočilo
– prevzema otroka po končani vadbi,
– nakupa in plačila vstopnic,
– posebnih akcij ali dodatnih dejavnosti, ki jih bomo pripravili.

Podatke potrebujemo tudi zaradi našega poslovanja:
– izdajanja računov (ime in priimek, naslov, bančni podatki, elektronski naslov),
– pošiljanja plačilnih nalogov, opominov … (ime in priimek, naslov, telefonske številke, elektronski naslov),
– intervencijski klici (telefonska številka)

Mediji

Če boste nam poslali vaše fotografije ali posnetke za objavo, se prosim izogibajte podatkov o lokaciji posnetka (EXIF GPS) v samem mediju.

Nezakonita ali prepovedana uporaba naše spletne strani ni dovoljena!

Spletne strani ne boste porabljali v namene, ki so nezakoniti ali prepovedani ter bi lahko poškodovali, prekinili delovanje ali preobremenili ter oslabili spletno stran, in računalniški sistem gostitelja. Ne smete na nelegalni način pridobivati podatkov o drugih osebah, ki uporabljajo našo spletno stran.

Vsebina spletne strani

Celotna vsebina naše spletne strani je v avtorski in fizični lasti podjetja Peklar d.o.o. in avtorja spletne strani. Prepovedano je kopiranje in prenos delov ali celotne spletne strani ter vsebine z namenom reproduciranja ali prenosa na druge strežnike ali lokacijo. Vsaka ugotovitev kršitve avtorske pravice se razrešuje v skladu z Zakonom o avtorski pravici in sorodnih pravicah ter Zakonom o pravdnem postopku.

Uporabljene vsebine drugih splenih strani

Na naši strani lahko naletite na vsebine iz drugih strani (video, fotografije, članki …). Vsebine se odzivajo tako, kot da bi obiskali stran ponudnika vsebine. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, nameščajo piškotke ali vam sledijo na kak drug način.

Analitika

Za lastne potrebe opravljamo analitiko obiskov naše spletne strani, ki jo izvajamo z orodjem Google analytics

S kom delimo vaše osebne podatke

Vašo zasebnost spoštujemo. Vašega e-naslova ali drugih osebnih podatkov ne posredujemo nobenemu posamezniku ali podjetju oziroma tretjim (nepooblaščenim) osebam. Spodaj so navedena dejstva, kako ščitimo vašo zasebnost. Če je informacija poslana preko obrazcev za povratne informacije, prestrežemo vse informacije, ki jih pošljete, vključno z e-naslovom in vrsto brskalnika, ki ga uporabljate. Vendar pa teh informacij ne združujemo ali uporabljamo za druge namene razen komunikacije z vami.

Kako dolgo ohranimo vaše podatke

Podatki ostanejo va naši bazi za čas obiskovanja tečajev ali vadb.

Kakšne so vaše pravice povezane s podatki

Če ste registrirani pri nas in ste nam posredovali osebne podatke, lahko zahtevate izpis podatkov, ki jih imamo o vas in njihov eventualni izbris. Ta ne zajema podatkov, ki jih porebujemo za poslovanje z vami, zakonsko porebne podatke in podatke namenjene varnosti.

Kako ščitimo vaše podatke

Peklar d.o.o se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika in bo jih uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, obvestil, ponudb, računov) in drugo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla. Podatki so na spletni strani zaščiteni z gesli in enkripcijo, na računalnikih pa so varovani z geslom, pisarne so ob naši odsotnosti zaklenjene.

Obveščanje

Uporabnik se strinja, da ga po opravljeni prijavi lahko občasno obveščamo o novostih na strani, novosti v ponudbi in promocijskih akcijah. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova in/ali telefonske številke uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Oglasna elektronska sporočila bodo jasno označena kot oglasna sporočila.

Uporaba vaših predlogov in informacij

V PC Mambo bomo veseli vseh vaših predlogov in pripomb, ki bodo prispevali k izboljšanju našega poslovanja. Pridržujemo si pravico, da jih uporabimo v celoti ali deloma brez vseh omejitev.

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke nujno porebne za delovanje in analitiko obiskov strani. Več o tem sli lahko ogledate na tej povezavi.